16 de setembre del 2016

JOSEP BUSTOS

Josep Bustos, exemple de qualitat humana 


El poble de Rafelbunyol està consternat amb la recent mort, succeïda el passat dijous 15 de setembre a la vesprada, de qui va ser regidor del Bloc, i posteriorment de Compromís, Josep Bustos. 

El col·lectiu de Compromís per Rafelbunyol ha emès un comunicat de condolença en el qual manifesta “el seu dolor per la pèrdua d’en Josep Lluís Bustos Mateo, militant del Bloc des de la seua fundació el 1995, regidor de l’Ajuntament de 2003 a 2011 i lluitador infatigable per les llibertats nacionals del nostre poble.”

Josep Bustos s’havia caracteritzat per la seua important tasca política, sindical i cultural. A més d’exercir durant vuit anys de regidor a l’Ajuntament de Rafelbunyol, havia estat clarinetista de la Societat Musical la Primitiva de la localitat i va destacar en la seua intensa defensa dels drets laborals dels treballadors com a delegat sindical de la Universitat Politècnica de València, entitat on treballava. 

El col·lectiu de Compromís continua dient en el seu comunicat: “El seu exemple i la seua qualitat humana ens inspirarà perquè no només ens deixa un company, sinó també un amic i un home bo.”

I després d’expressar el seu condol a la família, afegeixen: “Ens sentim afortunats i orgullosos per haver-lo tingut amb nosaltres. La nostra gratitud i el nostre homenatge a la seua memòria. Descanse en pau.”

El soterrar es farà dissabte 17 de setembre a les 13 hores a l’església parroquial de Rafelbunyol. 




1 comentari:

  1. No el coneixia personalment, però l'escrit de Vicent Penya m'ha injectat tristesa al cor. Avui Rafelbunyol, l'Horta Nord, el País Valencià, i els Països Catalans estem de dol

    ResponElimina