19 de setembre del 2016

CONCERT PER A GOSSOS

Concert per a gossos? 

Cadascú al seu lloc!



Aquest diumenge a Rafelbunyol han fet un concert per a gossos, fantasia canina. Un projecte innovador, nou i molt ben acollit pels ciutadans i ciutadanes de Rafelbunyol.

Però aquest concert s’ha fet al parc del sector IV de 43.000 m2. L’entrada d’animals està prohibida i l’ordenança municipal de parcs i jardins també ho recull així. Fet que no ha provocat mai cap conflicte, ja que els propietaris dels gossos tenen un parc per a gossos i altres parcs i extensions obertes perquè puguen gaudir-hi.

Llavors què ha passat? Si al costat de la séquia hi ha un parc igual per construir on també podien haver fet aquest concert o a l’auditori, parcs oberts, parcel·les, milers de llocs...

El que ha passat és que el consistori és qui pot fer excepcions i aquesta vegada n’ha fet. Però no per la importància de l’acte per a gossos, sinó per l’acte polític que era. Una actuació gravada en vídeo i presidida per Ximo Puig. Per aquest motiu han fet l’acte al parc nou del sector IV. Un parc tancat un diumenge a la vesprada als xiquets per a fer un acte prohibit. Un parc on mai havien entrat animals perquè no podien.

Un parc nou, bonic, net, espectacular i l’orgull del poble que ha sigut utilitzat pel PSOE per a fer un vídeo, sense importar-los el que diu la llei. Perquè ells ho poden fer.

N’estic segura, que els gossets i gossetes que anaren al parc hagueren gaudit de l’espectacle en qualsevol lloc. Així el poble de Rafelbunyol tindria encara un parc nou, net i bonic i els gossos el seu concert i fantasia canina. Però cadascú al seu lloc.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada