11 de setembre del 2016

NAIX EL BLOG

Avui, 11 de setembre del 2016, el blog SENS PÈLS A LA LLENGUA enceta el seu camí en la xarxa. Sense grans pretensions, amb molta humilitat però amb moltes ganes, dedicarem part del nostre poc temps lliure per oferir-vos notícies locals (geogàficament hem nascut per abastar sols la comarca de l'Horta Nord, al País Valencià), opinions i moltes altres seccions que anirem farcint de continguts a poc a poc.

L'equip inicial, format per persones de diferents pobles i amb diferents sensibilitats polítiques dins de l'esquerra, molt lluny de fer la competència als professionals de la informació, posem en la safata d'entrada una gran il·lusió pel projecte, a la qual cosa afegim un convenciment absolut de noves incorporacions futures. 




La periodicitat de les publicacions dependrà de la inspiració dels col·laboradors i col.laboradores. Fugirem molt d'abusar dels enllaços a altres mitjans, per tal de donar al blog una frescor que sol és legítima quan la creativitat és absolutament gestada dins del mitjà propi. Això no ens priva d'aprofitar alguna notícia o opinió a la qual calga una rapidesa de publicació -pel motiu que siga- per fer-ne ressò a través de l'enllaç escaient.


Totes les publicacions seran íntegrament en valencià, el català del nostre país, ja que un dels objectius del blog serà la defensa de la llengua en totes les manisfestacions possibles (notícies, opinions, literatura, hemeroteca de publicacions locals de poc ressò fora del poble que les publica, apartat lingüístic on vos acompanyarem de vídeos de curta durada amb suggerències i classes de llengua molt amenes, etc.)


SENS PÈLS, PER MOLTS ANYS!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada