2 d’octubre del 2017

ESPANYA, 2017

ESPANYA, ALS LLIBRES D'HISTÒRIA



Abans de la massacre inenarrable comesa per les forces de seguretat de l'Estat Espanyol a Catalunya ahir 1 d'octubre del 2017, un dels arguments que utilizaven els unionistes per a frenar l'independetisme català era la por a no pertànyer a Europa.  Ara ja no se'n parla. Les actuacions salvatges d'ahir d'eixos uniformats sense escrúpols (per moltes ordres de "dalt" que portaren) no tenen cabuda en una Europa que aspira a ser un Estat d'estats, on la democràcia i les llibertats han de romandre per damunt de tot. I on fins i tot el trellat que se suposa que portem els ser humans que ens dicta no colpejar i en alguns casos estabornir persones indefenses i pacífiques, deu estar MOLT per sobre de qualsevol llei. 
Mariano Rajoy no en té la culpa. La responsabilitat recau sobre tots aquells i aquelles que han permés que un personatge d'eixes característiques, secundat per voltors insensibles i manipuladors de la informació a gran escala, haja pogut arribar a presidir un país, el nom del qual passarà a la història amb sang vergonyosa en temps de pau. 
El vàreu votar, amb la vostra papereta directa o amb l'abstenció d'una falsa esquerra. Però encara esteu a temps de reflexionar i de no caure en la trampa d'afluixar el vostre raonament obnubilat per falses promeses electorals. Ell i gent com ell no canviaran. Vosaltres sí que podeu canviar el vostre vot, i no ser còmplices de fets que vos puga produir malsons.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada